Zakaj uporabljati WooCommerce?

Zakaj je WooCommerce tako priljubljen in zakaj bi ga morali uporabljati tudi vi? V tem članku boste spoznali razlogov, zakaj je WordPress / WooCommerce prava platforma za tudi za vaše spletno mesto.

 

 

1. WordPress je vodilni pri vtičnikih, temah in oblikovanju po meri.

WordPress ponuja več kot 54.000 brezplačnih vtičnikov. Vtičniki olajšajo prilagajanje in avtomatizacijo večine vsega, kar potrebuje vaša spletna trgovina, vključno z:

  • zbiranje prijav na novice,
  • upravljanje koledarjev, urnikov in dogodkov,
  • razne akcije, pospeševalci prodaje
  • oblikovanje paketev med različnimi izdelki
  • spletna statistika
  • in številni ostali

2. Ker je WooCommerce brezplačen in vedno bo

WordPress je brezplačen. Prav tako WooCommerce. In ne pozabite na več kot 54.000 brezplačnih vtičnikov in 6.800 brezplačnih predlog. To je eden od močnih razlogov, ki prispevajo k priljubljenosti obeh.

3. Ker je WooCommerce preprost in enostaven za uporabo

Postopki namestitve, konfiguriranja in upravljanja so tako enostavni, da so dostopni vsakomur z najmanjšo izkušnjo uporabe WordPressa ali računalnika. Uporabniški vmesnik je dobro premišljen, da bi bil intuitiven za najmanj izkušenega uporabnika, a hkrati zelo vsestranski, da vam omogoča prodajo česar koli.

4. WooCommerce omogoča prodajo česarkoli!

Zahvaljujoč strukturi, ki jo zagotavlja WooCommerce, in vtičnikom, ki so na voljo, lahko prosto prodajate kakršen koli izdelek, ki ga želite. Fizični izdelki, virtualni izdelki (PDF knjige), rezervacije, sestanki in naročnine itd… le vaša domišljija je meja tega, kar lahko prodajate v trgovini WooCommerce.

5. Ker je WooCommerce v slovenščini

WooCommerce trenutno podpira 56 jezikov (tudi slovenščino). Med drugim tudi 3 različice kitajščine (mandariščine, poenostavljene in tradicionalne različice za Hongkong in Tajvan), 3 različice portugalščine (iz Angole, Brazilije in Portugalske), 5 različic španščine.

 

Scroll to Top