WooCommerce spletna trgovina

Skoraj tretjina (29,2 %) vseh spletnih trgovin na svetu poganja WooCommerce, ki je s tem najbolj priljubljena spletna plaforma online trgovino. Kaj je to WooCommerce in zakaj je tako priljubljen?

Kaj je WooCommerce / WordPress trgovina?

WooCommerce je brezplačen Worpress vtičnik. Omogoča nam, da običajno spletno mesto WordPress spremenimo v e-trgovino. WooCommerce je popolnoma združljiv s funkcijami na vašem spletnem mestu WordPress. Omogoča vam dodajanje izdelkov, nakupovalne košarice in možnosti nakupa.

WooCommerce omogoča preprosto ustvarjanje in upravljanje spletne trgovine z razumnimi ravnmi prilagodljivosti in številnimi bistvenimi funkcijami, kot so upravljanje zalog in davkov, varna plačila in integracija pošiljanja.

Zakaj uporabljati WooCommerce?

WooCommerce ponuja številne uporabne funkcije, kot so sledenje naročilom, sodelovanje s strankami, posodobitve stanja dostave, upravljanje zalog in drugo. Z več kot 27 milijoni prenosov do danes WooCommerce poganja 99 % vseh trgovin WordPress. WooCommerce ima nizko stopnjo težavnosti. Za začetnike lastnike spletnih mest je enostaven za uporabo.

Neverjetna dejstva in številke o WooCommercu

  • 4.414.537 spletnih mest v živo trenutno uporablja WooCommerce.
  • WooCommerce uporablja 7,4% vseh spletnih strani.
  • WooCommerce upravlja več kot 29,12 % vseh spletnih trgovin.
  • 22 % od 1 milijona najboljših spletnih mest za e-trgovino uporablja WooCommerce.
  • 93,7 % vseh spletnih mest za e-trgovino WordPress uporablja vtičnik WooCommerce.
  • WooCommerce je najbolj priljubljen vtičnik/modul na celotnem internetu – z 68-odstotno distribucijo uporabe.
  • Samo na ThemeForestu je 1321 tem WooCommerce.
  • Samo na WordPress.org je 1453 vtičnikov za WooCommerce.

Prednosti trgovine WooCommerce

Uporaba Woocommerca je hitra, enostavna, predvsem pa govorimo o vtičniku, ki je brezplačen (njegova celotna osnova). Torej je to že samo po sebi prednost. In to je, da zagon spletne trgovine v WordPress z Woocommerce ne traja več kot 2 uri. Z vsem omogočenim in pripravljenim, da naročila začnejo prihajati. Vendar pa vam ta vtičnik ponuja več prednosti.

WordPress in WooCommerce ponujata spletnim iskalnikom prijazno platformo, ki bo še posebej v pomoč pri izboljšanju možnosti rasti vaše spletne trgovine. Po mnenju strokovnjakov imajo boti iskalnikov (npr. Google) raje spletna mesta WordPress, saj jih je lažje pregledajo in indeksirajo. Tudi WooCommerce se veliko osredotoča na vsebino z odličnimi možnostmi za integracijo vsebine z vašim spletnim mestom. Strani z izdelki je mogoče enostavno optimizirati, da postanejo bolj primerne za spletne iskalnike.

Scroll to Top