Plačilo s kreditnimi karticami (STRIPE)

Stripe je vodilno podjetje za spletno plačevanje, ki omogoča varno in zanesljivo plačevanje s kreditnimi karticami.

Združitev Stripe s Woocommerce platformo omogoča enostavno integracijo plačilnih možnosti v spletno trgovino. To omogoča strankam, da varno in enostavno plačajo za svoje nakupe, medtem ko prodajalci prejmejo plačila na svoj račun brez težav.

70.00 

S kombinacijo WooCommerce in Stripe lahko enostavno postavite spletno trgovino in sprejemate plačila s kreditnimi karticami ter drugimi plačilnimi metodami. Z vgrajenimi varnostnimi funkcijami in prilagodljivimi nastavitvami plačilnega procesa lahko zagotovite varne in zanesljive transakcije za svoje stranke.

Pri obdelavi plačil s kreditnimi karticami, Woocommerce in Stripe zagotavljata popolno varnost in zaščito osebnih podatkov strank.

Vsi podatki o kreditni kartici se shranjujejo v Stripe sistemu, kar pomeni, da spletni trgovec ne hrani občutljivih podatkov o strankah.

Poleg tega lahko spletni trgovci s pomočjo Stripea omogočijo tudi shranjevanje kreditnih kartic strank, kar omogoča hitrejše in enostavnejše plačevanje v prihodnosti.

S personalizacijo plačilnega procesa lahko kot spletni trgovec izboljšate uporabniško izkušnjo ter povečate zaupanje strank v vašo spletno trgovino.

Provizija transakcij – jasno določene provizije brez skritih stroškov. Stripe v tem trenutku računa 1.4% + 0.25€ na transakcijo.

Ali Stripe sprejema vse kreditne kartice?

Kot plačilni procesor Stripe lastnikom podjetij omogoča sprejemanje kartic Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, China UnionPay in debetnih kartic. Podjetja lahko sprejemajo tudi plačila iz mobilnih denarnic in storitve kupujejo zdaj, plačajo pozneje. Stripe podpira plačila v različnih valutah

Scroll to Top